Kreftomsorg Rogaland er en unik organisasjon som gir støtte gjennom samtale, rådgivning og veiledning til kreftrammede og berørte, og vi tilbyr sosiale aktiviteter. Vi er eneste organisasjon av sitt slag i Norge. Vi er en lokal og nær kreftomsorg tilgjengelig for dem som trenger oss. Hos oss møter syke, pårørende og etterlatte erfarne fagpersoner med høy kompetanse. Kreftomsorg Rogaland er et ressurs- og kompetansesenter.  Siden etableringen av Kreftomsorg Rogaland i 2006, har vi bygd opp et unikt tilbud med solid faglig forankring og kompetanse innen kreftomsorg. Med økende effektivitetskrav på sykehus og varierende tilbud ute i de forskjellige kommunene i Rogaland, får vi stadig bekreftelse på betydningen av vår tilstedeværelse. Vi vet at vi hver eneste dag gjør en forskjell for noen av dem som trenger det mest.

Vi søker etter en erfaren kreftsykepleier til et 50 prosents engasjement på 6 måneder med mulighet for fast ansettelse. Kreftomsorg Rogaland har kontor i Stavanger og Haugesund. Denne stillingen er tilknyttet Haugesundskontoret. Noe reisevirksomhet til Stavanger må påregnes.

 

Arbeidsoppgaver:

– Samtaler, veiledning og støtte til kreftrammede og berørte

– Undervisning for skoler / barnehager

– Klassebesøk, besøk i barnehager

– Nettverksbygging

– Markedsarbeid / bedriftsbesøk

– Arrangere møteplasser for barn, ungdom og voksne

Som et kompetansesenter lever vi av å hjelpe med vår høye, faglige kompetanse. Vi søker derfor etter deg som setter faget fremst og som på en god måte omsetter dette til hjelp for kreftrammede og berørte. Du må ha stor omsorgsevne og omsorgsglede.  Kreftomsorg Rogaland er en fleksibel organisasjon hvor du må kunne strukturere egen arbeidshverdag. Vi søker etter deg som vil være med å videreutvikle Kreftomsorg Rogaland og som har et stort hjerte for dem rundt deg.

 

Mer informasjon om kreftomsorg Rogaland: www.kreftomsorg.no, eller på vår facebookside kreftomsorg

 

Søknadsfrist: Snarest. Tiltredelse etter avtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Jannicke Haugan, daglig leder tlf.  475 23 800 eller kreftsykepleier Målfrid Haraldseid Eide tlf.

Søknad og CV kan sendes til jannicke@kreftomsorg.no