Spire

..

Hva er Spire?

Spire et digitalt fordelsprogram i en app hvor man får tilgang til fordeler i form av tilbud og rabatter hos utvalgte samarbeidspartnere og lokale bedrifter.

Det unike med Spire er at hver gang du benytter deg av en fordel, går det automatisk støtte til Kreftomsorg Rogaland, samtidig som du selv opptjener Spirebonus. Det blir altså litt til deg, litt til oss – og litt til regionen vår.

Som Spire medlem får du:

📑 Du vil alltid være den første til å vite om arrangementer og konferanser som vi holder.

🛍 Tilgang på et digitalt fordelsprogram som er litt annerledes enn de du kanskje kjenner til. Du handler på et av stedene hvor du har en fordel, av den summen du handler får du Spirebonus tilbake – og vi får en andel. Bra for deg, for oss – og for regionen vår.

💰 50 Spirebonus til en verdi av 50 kr med på kjøpet – Opparbeide Spirebonus ved å benytte deg av fordelene i appen. Opptjent Spirebonus kan tas ut til din bankkonto, brukes på fordeler eller gis som gave til organisasjonen.

🙌🏼 Fordeler hos blant annet Lyse, Nordic Choice Hotels, The Shack, Interstil Outlet, House of Yarn, Brødrene Pedersen, Alliance Optikk Hillevåg, Heimdal Forvalting og mange andre sponsorer.

🧡 Og sist, men ikke minst, du bidrar til å styrke vår arbeid.

  • Det beste av alt, appen er gratis!

..

..

..