Vi trenger en erfaren sosionom med på laget!

Vi har ledig en fast 100% stilling som sosionom.

Kreftomsorg Rogaland er et kompetansesenter som gir et faglig forankret psykososialt oppfølgingstilbud til kreftpasienter, pårørende og etterlatte. Vi er eneste organisasjon av sitt slag i Norge. Hos oss møter kreftrammede fagpersoner med lang erfaring og spesialkompetanse til å kunne ivareta mangfoldet av utfordringer en kan oppleve i møte med sykdom. Rogaland er et av de fylkene som er hardest rammet av kreft og vi har stor pågang fra enkeltpersoner og familier som trenger vår hjelp.

Vi søker etter en sosionom med relevant erfaring fra oppfølging av pasienter og pårørende når det kommer til problemstillinger om arbeidsliv, økonomi og rettigheter. Vi trenger deg som kan tenke deg å drive vår rettighetstjeneste og være en aktiv pådriver for å videreutvikle vårt tjenestetilbud innen fagområdet. Det er videre en fordel om du har erfaring med å møte mennesker i sorg og krise. Kreftomsorg Rogaland har kontor i Haugesund, Stavanger og Bryne. Noe reising mellom kontorene må påberegnes siden tilbudet gis til innbyggere i hele fylket.

Arbeidsoppgaver:

– Drive rettighetstjenesten til Kreftomsorg Rogaland

– Gi råd og veiledning til kreftpasienter, pårørende og etterlatte om rettigheter, økonomi og arbeidsforhold

– Gi informasjon og praktisk hjelp til utfylling av skjema og søknader

– Samtaler, veiledning og støtte til kreftpasienter, pårørende og etterlatte.

– Kontakt med hjelpeapparatet og aktuelle instanser

– Prosjektansvar for tildelte faglige prosjekter

-Veiledning og undervisning til pasienter og pårørende, helsepersonell, bedrifter og andre som er i kontakt med målgruppen.

– Delta på aktiviteter for målgruppen

I Kreftomsorg Rogaland vil du bli en del av et spennende tverrfaglig team med varierte arbeidsoppgaver og spennende utfordringer. Kreftomsorg Rogaland er en fleksibel organisasjon hvor du må kunne strukturere egen arbeidshverdag og avtaler.

Vi søker etter deg som vil være med å videreutvikle Kreftomsorg Rogaland og som har et stort faglig og personlig engasjement.

Mer informasjon om Kreftomsorg Rogaland: www.kreftomsorg.no, eller på vår facebookside kreftomsorg

Søknadsfrist: 30.05.2017

Tiltredelse: Etter avtale

Søknad sendes via Finn.no

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med:

Hanna Baardsen, faglig leder

telefon 475 23 800

hanna@kreftomsorg.no