Kreftomsorg Rogaland er et kompetansesenter som gir et faglig forankret psykososialt oppfølgingstilbud til kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi er eneste organisasjon av sitt slag i Norge. Vi er en lokal og nær kreftomsorg tilgjengelig for dem som trenger oss. Hos oss møter kreftrammede erfarne fagpersoner med høy kompetanse. Rogaland er et av de fylkene som er hardest rammet av kreft og vi har stor pågang fra enkeltpersoner og familier som trenger vår hjelp.

Vi søker etter en erfaren kreftsykepleier/sosionom fortrinnsvis med en relevant spesialisering til et ettårig engasjement i 100 prosent stilling med mulighet til forlengelse. Vi trenger deg som er så erfaren innen samtale med familier og barn i krise, at du kan tre inn i stillingen raskt uten opplæring forut. Kanskje du allerede er i en spennende stilling, men kan tenke deg et års permisjon med en annen faglig utfordring? Kreftomsorg Rogaland har kontor i Haugesund, Stavanger og Bryne, og denne stillingen er tilhørende kontoret i Stavanger.

Arbeidsoppgaver til engasjementet:

– Samtaler, veiledning og støtte til kreftrammede og berørte med et særlig ansvar for familier med barn i Stavangerområdet

– Undervisning for skoler / barnehager

– Klassebesøk, besøk i barnehager

– Arrangere møteplasser for ungdom

Som et kompetansesenter lever vi av å hjelpe med vår høye, faglige kompetanse. Vi søker derfor etter deg som setter faget fremst og som på en god måte omsetter dette til hjelp for kreftrammede og berørte. Faglig kompetanse er viktig, men det er også personlig egnethet. Kreftomsorg Rogaland er en fleksibel organisasjon hvor du må kunne strukturere egen arbeidshverdag og avtaler. Vi søker etter deg som vil være med å videreutvikle Kreftomsorg Rogaland og som har et stort faglig og personlig engasjement.
Søknadsfrist: Vurdering fortløpende
Tiltredelse: Snarest mulig

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med:

Jannicke Haugan, daglig leder
telefon 992 46 749

jannicke@kreftomsorg.no

Klikk her for å se stillingsannonsen på finn.no