Trening

Yoga

Kreftomsorg Rogaland tilbyr yogatimer for deg som har eller har hatt kreft.

Timene er skånsomt tilrettelagt, og har fokus på å få trene seg opp både fysisk og mentalt etter tøff sykdom og behandling. Tilbudet er tilrettelagt for kvinner og menn i alle alderstrinn med ulike kreftdiagnoser, enten du er under behandling eller i rehabilitering etter behandling. Gjennom dette tilbudet vil du kunne lære nyttige avspennings – og mestringsteknikker for både kropp og sinn. I tillegg er det blitt en viktig møteplass der du kan møte andre som er i lignende situasjon.

Deltakelse fordrer familiemedlemskap i Kreftomsorg Rogaland. For mer informasjon og påmelding, ta kontakt på epost post@kreftomsorg.no eller telefon 51 56 79 90.

.

Timeplan for høsten 2023:

.

Stavanger

Treningen er i samarbeid med Jivamukti Yoga, og foregår på deres senter i Stavanger, Avaldsnesgata 95. I Stavanger er det blitt tradisjon for mange å spise lunsj sammen etter timen på torsdager. Man trenger ikke melde seg på i forkant, det er bare å møte opp til timen. Du må ha med egen matte.

DagKlokkeslett
Tirsdag18:45 – 19:45 m/Tone
Torsdag10:45 – 11:45 m/Julie

.

Sandnes

Treningen er i samarbeid med Jivamukti Yoga, og foregår på Sats Sandnes, Bystasjonen. Man trenger ikke melde seg på i forkant, det er bare å møte opp til timen. Du må ha med egen matte.

DagKlokkeslett
Mandag12:00 – 13:00 m/Julie

.

Bryne

Denne timen vil være på Yogastudio (Jernbanegata 4, Bryne, 3. etg). Man trenger ikke melde seg på i forkant, det er bare å møte opp til timen. Du må ha med egen matte.

DagKlokkeslett
Torsdag18:00 – 19:15 m/Melissa

.

Haugalandet

Treningen er i samarbeid med Yoga Solhuset (Salhusvegen 362). Man trenger ikke melde seg på i forkant, det er bare å møte opp til timen. Du må ha med egen matte.

DagKlokkeslett
Tirsdag11:30 – 12:45

Flere aktiviteter og tilbud

Ung i Vest

Ung i Vest Ung i Vest er et tilbud for deg mellom 13-20 år som er berørt av kreft, enten gjennom din egen sykdom, for...

Møteplass for barn

Møteplass for barn i sør-fylket Møteplass for barn er et aktivitetstilbud til barn og unge som er berørt av kreft. Målgruppen er barn og unge...

Gruppesamtaler

Kreftomsorg Rogaland skreddersyr "homogene smågrupper" etter behov. For flere som rammes av kreft kan det være en fin og nyttig opplevelse å møte andre i...