KREFTOMSORG ROGALAND (KOR)

Kreftomsorg Rogaland er en unik organisasjon som gir støtte gjennom samtale, rådgivning og veiledning til kreftrammede og berørte, og vi tilbyr sosiale aktiviteter. Vi er eneste organisasjon av sitt slag i Norge.

Vi har kontorer i Stavanger, Haugesund og Bryne som skal i vareta innbyggerene i hele Rogaland med våre tjenester og tilbud. KOR er et resultat av et lokalt spleiselag, der driften i hovedsak sikres gjennom samarbeidspartnere i næringslivet, gaver og medlemskap. Du trenger ingen henvisning for å ta kontakt med oss! Tilbudene er gratis for våre medlemmer.

Bli medlem her

HISTORIEN

Kreftomsorg Rogaland (KOR) ble stiftet 16 november 2006.

Ildsjeler så nødvendigheten av et lokalt omsorgssenter og etablerte Kreftomsorg Rogaland. Våren 2007 ble organisasjonens første kreftsykepleier ansatt i Stavanger. KOR utvidet med kontor i Haugesund i 2008 og i 2015 fikk vi også kontor på Bryne. Informasjon og kontaktopplysninger om ansatte finner du her

KOMPETANSE

I KOR møter du erfarne fagpersoner som er medmennesker med tid og kompetanse til å møte deg! Har du behov for samtale individuelt, som par, familie eller med andre som står deg nær, kan våre ansatte være der for deg. Vi tilbyr også veiledning, kurs og undervisning til bedrifter, ansatte i barnehage, skole og helsepersonell.

KREFTSYKEPLEIER – SOSIONOM – STRÅLETERAPEUT – FAMILIETERAPEUT – SEXOLOG

Klikk HER for å se mer om våre tjenester.

ÅRSRAPPORT

Last ned årsrapporten for 2012 HER
Last ned årsrapporten for 2013 HER
Last ned årsrapporten for 2014 HER
Last ned årsrapporten for 2015 HER
Last ned årsrapporten for 2016 HER
Last ned årsrapporten for 2017 HER
Last ned prosjektrapport  2018 HER